Brief aan meselfie

U heeft geen toegang tot deze les.


Alleen met een abonnement op de methode kunt u toegang krijgen tot onze lessen. U kunt een abonnement aanschaffen via de pagina 'abonnementen'.
Heeft u al een abonnement, maar wilt u uitbreiden om ook tot deze lessen toegang te krijgen? Log dan in als beheerder en ga naar accountbeheer. Daar kunt u extra abonnementen bestellen.


Bekijk onze proeflessen.

Afscheid van de basisschool is ook een nieuw begin. Hoe zal het met je gaan volgend jaar om deze tijd op je nieuwe school? Zie je je vrienden van nu nog? Zit je nog steeds op voetbal? Heb je je haar heel kort? Misschien woon je wel in een andere stad? In een brief aan jezelf schrijf je over je verwachtingen voor de toekomst. Je meester of juf bewaart jouw brief heel goed in een afgesloten kistje. Volgend jaar om deze tijd, kom je je selfie-brief op je 'oude' school ophalen en lees je of het uitgekomen is wat je allemaal hebt voorspeld of niet. 

Terug naar boven
© 2017 Stichting Beeldend Onderwijs

Van werken van beeldend kunstenaars aangesloten bij een CISAC-organisatie is het auteursrecht geregeld met Pictoright te Amsterdam. © c/o Pictoright Amsterdam 2012