Een gekleurde voorstelling

U heeft geen toegang tot deze les.


Alleen met een abonnement op de methode kunt u toegang krijgen tot onze lessen. U kunt een abonnement aanschaffen via de pagina 'abonnementen'.
Heeft u al een abonnement, maar wilt u uitbreiden om ook tot deze lessen toegang te krijgen? Log dan in als beheerder en ga naar accountbeheer. Daar kunt u extra abonnementen bestellen.


Bekijk onze proeflessen.

Je bent vast wel eens in het theater geweest. Natuurlijk was je aandacht toen vooral gericht op het podium. Maar heb je ook goed gekeken naar hoe een theaterzaal is ingedeeld? Waar het publiek zit? Hoe het decor is gemaakt? Dat gaan we in deze les allemaal doen. Je maakt je eigen theater en bouwt het decor op uit lagen. Uiteindelijk kleur je het decor in. Zo maak jij je eigen 'gekleurde' voorstelling.

Kijk hier voor meer informatie over het educatieve programma van de Zwolse Theaters. Je kunt de Zwolse Theaters ook een mail sturen met je vraag. 

Terug naar boven
© 2017 Stichting Beeldend Onderwijs

Van werken van beeldend kunstenaars aangesloten bij een CISAC-organisatie is het auteursrecht geregeld met Pictoright te Amsterdam. © c/o Pictoright Amsterdam 2012