Wat een Poppen Cast (Elout Hol)

U heeft geen toegang tot deze les.


Alleen met een abonnement op de methode kunt u toegang krijgen tot onze lessen. U kunt een abonnement aanschaffen via de pagina 'abonnementen'.
Heeft u al een abonnement, maar wilt u uitbreiden om ook tot deze lessen toegang te krijgen? Log dan in als beheerder en ga naar accountbeheer. Daar kunt u extra abonnementen bestellen.


Bekijk onze proeflessen.

Het bezoek aan een poppentheater is betoverend. Soms raken poppen je nog meer dan 'echte' acteurs. Dat geldt in ieder geval voor poppentheater de Gnaffel. Elke pop is zo overtuigend dat je direct vergeet dat 'ermee gespeeld wordt'. Het mooie is dat elke pop een eigen karakter heeft dat de poppenspeler moet zien te volgen. In deze les, die vooraf kan gaan aan een bezoek aan het poppentheater, maken de kinderen hun eigen pop. Ze stemmen het karakter van die pop af met de anderen in hun groepje. Met die karakters bedenken ze een scène.

Wil je een voorstelling van Theater de Gnaffel bijwonen? Ze treden door heel Nederland op. Bekijk de agenda voor speeldata en locaties.

Terug naar boven
© 2017 Stichting Beeldend Onderwijs

Van werken van beeldend kunstenaars aangesloten bij een CISAC-organisatie is het auteursrecht geregeld met Pictoright te Amsterdam. © c/o Pictoright Amsterdam 2012